Все още няма коментари

Технологично партньорство между BRIGHT и DataRobot

Консултантската компания BRIGHT, член на БАУКО, се радва да сподели новината за технологичното партньорство между BRIGHT и DataRobot, което разрива нови възможности в областта на машинното самообучение, правейки проектите, свързани с изкуствен интелект, по-достъпни и ефективни.

BRIGHT e международна компания, предоставяща комплексни IT решения за по-добро управление на бизнеса. DataRobot е бързо разрастваща се платформа за изкуствен интелект, която ускорява създаването на Machine Learning модели, автоматизирайки всички сложни, отнемащи време задачи.

Заедно BRIGHT и DataRobot се обединяват, за да опростят имплементацията на изкуствен интелект в процесите на организациите, осигурявайки максимална полза за бизнеса от всички внедрени модели.

По този начин от предимствата на машинното самообучение ще могат да се възползват не само големи компании със значителни финансови средства, но и по-малки клиенти при оптимизирани разходи.

Ангел Кънчев, главен изпълнителен директор на BRIGHT, сподели по повод новото партньорство и значението му за клиентите:

Развълнувани сме от възможността да обединим усилия с DataRobot в демократизирането на науката за данните. Пътят от суровите данни до превръщането им в стойност за бизнеса никога не е бил толкова автоматизиран, лесен и бърз. Заедно ние споделяме мисията да направим изкуствения интелект достъпен за всички.“

От БАУКО пожелаваме успех на BRIGHT в новото начинание и предизвикателни проекти, които разширяват хоризонта и способностите на компанията.