Все още няма коментари

Седмица на емоционалната интелигентност

БАУКО отново подкрепя като партньор Седмицата на емоционалната интелигентност, организирана от ръководената от д-р Антонина Кардашева, СМС, Фондация за развитие на емоционалната интелигентност. Събитието се провежда за трети път, като това издание ще бъде виртуално и посветено на темата „Смарт стратегии за устойчивост в работата“ (на английски език „Smart Strategy for Resilience at Work“). БАУКО съдейства за това събитието да достигне до консултанти от цял свят чрез мрежата на глобалната организация на управленските консултанти CMC Global и разпространение на информация по различни канали.

Устойчивостта дава възможност на отделната личност, на екипите и лидерите в организациите да отстояват на непредсказуеми промени и силно стресиращи фактори от средат.

Формулата за бизнес успех рязко се промени през последните три месеца. Доскоро приемахме, че тя се свързва с планираност на процеси, срокове, отчетност, или постигане на дългосрочни цели. Днес осъзнаваме, че бизнес успехите са резултат от емоционална устойчивост, гъвкавост в управлението и адаптивност на хората в организациите.

Седмицата на емоционалната интелигентност включва следните събития:

Smart Strategy for Resilience at Work: уебинари, 8 юни 2020 г.

  • Ръководство на лидера за решаване на предизвикателства чрез емоционална интелигентност, които ще Ви помогнат да повишите уменията си да ръководите бизнеса и служителите си с оглед постигане на устойчивост, адаптивност и развитие: д-р Дейвид Карузо, научен сътрудник в Йейлския център за емоционална интелигентност, специален асистент на декана от Йейлския колеж и съосновател на Група за умения по емоционалната интелигентност EI Skills Group, САЩ.
  • Нови практически инструменти за адаптация към професионалната кариера: д-р Джон Пелитери, президент на Международното дружество за емоционална интелигентност (ISEI), Ню Йорк, САЩ, доцент по консултиране и психотерапия в Куинс Колидж, Сити Юнивърсити, Ню Йорк.

Професионално сертификационно обучение в две нива, 9 – 12 юни 2020 г.

Четиридневно виртуално професионално сертификационно обучение в две нива ще бъде проведено от д-р Джон Пелитери. Участниците ще придобият експертни познания за емпирични резултати в областта на емоционалната интелигентност, ефективни стратегии и умения за прилагането й във всички сфери на обществения живот.

Включете се в Седмицата на емоционалната интелигентност, за да преживеете неповторими моменти и научите повече за науката за емоционалната интелигентност!

За членовете на БАУКО се предоставя специална отстъпка от 10% с промо код БАУКО 001.

Регистрирайте се сега.