Все още няма коментари

Седмица на емоционалната интелигентност

БАУКО има удоволствието отново да подкрепи като партньор Седмицата на емоционалната интелигентност, организирана от ръководената от д-р Антонина Кардашева, СМС, Фондация за развитие на емоционалната интелигентност. Събитието се провежда за четвърти път, като това издание включва двудневна онлайн конференция на тема „Емоционалната интелигентност – призми за учене и развитие“ (на английски език „Emotional Intelligence – Lenses for Learning and Development“) и редица онлайн сесии. БАУКО съдейства за това събитието да достигне до консултанти от цял свят чрез мрежата на глобалната организация на управленските консултанти CMC Global и разпространение на информация по различни канали.

Конференцията ще събере всички членове на Международното общество за емоционална интелигентност – регионални и национални координатори, както и водещи изследователи от различни страни. Участниците ще представят актуални проучвания и авторски методи за измерване и прилагане на емоционалната интелигентност в различни области.

Седмицата на емоционалната интелигентност включва и професионално сертификационно обучение в две нива в периода 16 – 18 юни 2021 г. То ще се води от д-р Джон Пелитери, президент на Международното общество за емоционална интелигентност. Участниците ще придобият експертни познания за емпирични резултати в областта на емоционалната интелигентност, ефективни стратегии и умения за прилагането й във всички сфери на обществения живот.

Пълната програма можете да видите на уебсайта на събитието.

Включете се в Седмицата на емоционалната интелигентност, за да обсъдите важни за Вас теми със съмишленици и да откриете нови възможности!

За членовете на БАУКО се предоставя специална отстъпка от 10% с промо код БАУКО 001.

Регистрирайте се сега.