Все още няма коментари

Ин Маркетинг се присъединява към БАУКО

Имаме удоволствието да приветстваме „Ин Маркетинг“ ООД като нов пълноправен фирмен член на БАУКО.

От създаването си през 2008 г. „Ин Маркетинг“ се утвърждава като консултантска компания в областта на разработването и управлението на европейски проекти, пазарни анализи и маркетингови стратегии.

Фирмата предлага пълно консултантско обслужване за кандидатстване, изпълнение и отчитане на проекти по всички оперативни програми на Европейския съюз и по редица други програми с европейско, национално и друго донорско финансиране. Има дългогодишен опит в разработването на маркетингови изследвания и стратегии за български и европейски пазари, както и пазарни анализи и предпроектни проучвания във всички сфери на икономиката.

„Ин Маркетинг“ е основана и се управлява от Андрей Лалов и Ивайла Илиева.

Андрей Лалов е магистър по икономика и социология от Университета за национално и световно стопанство (УНСС), София. Преподавател в УНСС по социология и стратегическо планиране. Андрей има над 15-годишен опит в разработването на стратегически програмни документи и маркетингови анализи, както и в планирането и управлението на европейски програми.

Ивайла Илиева e магистър по икономика от УНСС, като има 15-годишен опит в областта на европейските проекти. Експерт с голям международен опит като консултант по оценката на програми с европейско финансиране в страните от Европейския съюз и Балканите.

Можете да намерите повече информация за компанията на www.inmarketing.bg.

Пожелаваме на екипа на „Ин Маркетинг“ много успехи в бъдеще. Радваме се, че заедно ще работим за утвърждаване на консултантската професия.