Все още няма коментари

Могат ли да се управляват емоциите в бизнеса?

БАУКО е партньор на първата по рода си конференция в България „Емоционална интелигентност: smart стратегии за успех“, на която световноизвестни експерти ще дискутират темата за емоциите в бизнеса. Събитието ще се проведе на 15 април в София и е част от цяла седмица, посветна на темата, която се организира от Фондацията за развитие на емоционалната интелигентност.

Емоционалната интелигентност придобива особена важност в динамичното съвремие, тъй като в бизнес средата тя се проявява във вземането на решения. Тя е от стратегическите лидерски умения. Дава стабилност в преговорите, комуникацията, в аргументирането и процесите на убеждаване. Помага за управлението на екипи и за мотивирането им. Често емоционалните послания затвърждават или провалят успеха на мениджърите – един от големите приноси на емоционалната интелигентност в управлението на хора.

По време на конференцията д-р Антонина Кардашева СМС и Драгомира Шулева СМС ще споделят личен опит и полезни насоки. В програмата са включени и лектори от САЩ, Великобритания, Словакия и България.

Форматът на събитието ще събере водещи изследователи и учени и ще даде възможност да се обединят научните познания и резултати от изследвания в областта на емоционалната интелигентност с акцент върху тяхната приложимост за постигане на бизнес успех и управление на хора в бизнес среда.

За подробности и регистрацията вижте сайта на събитието.