Все още няма коментари

Лаборатория за успешни виртуални екипи „Дефинирай реалността“

Ако търсите практически съвети и стъпки за управлението на бизнес процеси и хора в период на промени, можете да откриете това, което Ви е необходимо, в поредицата от събития под надслова „Лаборатория за успешни виртуални екипи“.

Организирана от ръководената от д-р Антонина Кардашева, СМС, компания Smart Strategies Ltd., Лабораторията ще представи характеристиките на кризисния мениджмънт и ефективните екипи и ще сподели знания и идеи как да управлявате бизнеса си виртуално.

Много хора се притесняват, че в този период на социални и икономически промени ще се намали продуктивността на бизнеса, ще се появят нерешими проблеми или дори ще се заговори за нова бизнес и организационна архитектура. Това са естествени процеси на промяна, а начинът, по който преминаваме през сях, зависи от личното ни отношение и ангажираност.

Вижте темите на първите събития:

Дистанционната работа – бизнес диамант или подводен камък (19 март 2020 г.):  фокус към изясняване на предимства или неудобства на новото работно място – работа от вкъщи. Ще намерите отговори на въпросите: Откъде да започнем, но и как да организираме работния процес дългосрочно? Какво е отражението на промяната върху фирмената, семейната и лична организация?

Видео от събитието: https://www.youtube.com/watch?v=5cyfQRE5cDg

Високопродуктивни виртуални екипи (2 април 2020 г.): акцент върху конкретни казуси, които може би някои вече са преживели в новата реалност. Ще намерите отговори на въпросите: Успяхме ли да подредим виртуалния офис, за да сме „отново“ ефективни? Как управляваме емоционални реакции и трудни поведения в екипа – критици, ентусиасти, реалисти, интроверти, екстроверти? Как се чувстват лидерите? Имаме ли служители на кръстопът и агенти на промяната?

За да се включите в предстоящи събития, можете да следите подробности за програмата на сайта на Smart Strategies: https://smartstrategiesbg.eu/define-reality-with-virtual-teams/