Все още няма коментари

„Интернешънъл Хюмън Рисорсиз“ ЕООД се присъединява към БАУКО

Имаме удоволствието да приветстваме „Интернешънъл Хюмън Рисорсиз“ ЕООД  (IHR)   като нов пълноправен фирмен член на БАУКО.

Основана през 2001 г. компанията е сред лидерите на българския пазар, които предлагат интегрирани решения и услуги в областта на организационното развитие и управлението на хора.

„Интернешънъл Хюмън Рисорсиз“  е изключителен консултант в България по методологията Investors in People, която представлява инструмент за подобряване на бизнес дейностите и постигане на глобално ниво на качество и резултати. Методологията осигурява най-успешната и гъвкава рамка за устойчив бизнес успех чрез хората. Компанията предлага и последващи консултантски услуги в сферата на управление и развитие на хората, както и обучения за постигане на бизнес успех и акредитация по стандарта.

Основните дейности на компанията включват разработване и внедряване  на лидерски компетентности модели, дизайн и провеждане на центрове за оценка и развитие, лидерски академии, академии за развитие на талантите, HR академии и подходящи системи за управление на дейността. IHR реализира проектите си чрез авангардни решения и иновативни практики, като измерва успеха си с постиженията на организациите и техните лидери.

Повече от 15 години „Интернешънъл Хюмън Рисорсиз“ ЕООД провежда сертификационни програми  на водещи британски институти: Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS).

Управител  на „Интернешънъл Хюмън Рисорсиз“ е Невена Цачева. Тя е водещ консултант по проекти в български и международни компании. 

Повече информация за компанията ще намерите на нейния уебсайт.

В БАУКО се радваме за възможността да работим заедно с „Интернешънъл Хюмън Рисорсиз“ ЕООД за поддържането на високи стандарти в областта на управлението и развитието на хора и за утвърждаването на консултантската професия.