Все още няма коментари

БАУКО поздравява Георги Георгиев за придобиването на квалификацията „Certified Management Consultant“ (СМС)

Радваме се, че общността на сертифицираните управленски консултанти в България се разраства: БАУКО приветства Георги Георгиев като СМС и нов индивидуален член на асоциацията.

Георги Георгиев има 20-годишен опит в областта на управлението и реализацията на проекти, свързани с развитието на транспортна инфраструктура и в частност железопътна инфраструктура. Опитът му включва също така, организационно преструктуриране на системите за управление на железниците.

Като консултант, г-н Георгиев се стреми да предоставя персонализирани услуги, съобразени с изискванията на пазара, добавящи стойност към бизнеса на клиентите и водещи до получаване на предимство пред тяхната конкуренция. Има постижения в областта на маркетинга, продажбите на решения, инженеринга и доставките.

Георги Георгиев е натрупал богато разбиране за работните култури в различни региони, включително Европа и Азия. Ръководил е успешно мултинационален екип от 40 висококвалифицирани експерти.

Понастоящем Георги Георгиев е управител на консултантската фирма „ГЕТРАКО“ ООД,  която специализира в предоставянето на цялостни решения за управлението и изпълнението на проекти, търговското представителство и инженеринга в областта на  развитието на транспортната инфраструктура в Европа.

От БАУКО пожелаваме нови професионални успехи на Георги Георгиев СМС и очакваме с нетърпение възможността заедно да работим за утвърждаване на консултантската професия.