Все още няма коментари

Балкан Сървисис се присъединява към БАУКО

Имаме удоволствието да приветстваме „Балкан Сървисис“ ООД като нов пълноправен фирмен член на БАУКО.

„Балкан Сървисис“ е водеща консултантска фирма на българския пазар в сферата на информационните технологии и услуги.

От създаването си през 2006 г., екипът е реализирал успешно над 500 проекта, предимно за средни и големи компании, в следните по-значими области:

  • Внедряване на софтуерни решения за бизнеса: BI, ERP, софтуер за финансово планиране и консолидация;
  • Интеграция на софтуерни системи;
  • Изготвяне на ИТ стратегия и цялостна ИТ поддръжка;

Компанията предлага софтуерни системи и вертикални решения за различни сектори на икономиката: финанси и застраховане, производство, услуги, търговия и дистрибуция. Официален партньор е на водещи международни софтуерни компании като Qlik, Oracle NetSuite, LucaNet AG, SoftOne Technologies, Microsoft.

Ангажираните служители са над 40 като се полагат непрекъснати усилия за тяхното обучение и усъвършенстване. Екипът от висококвалифицирани консултанти е реализирал до момента повече от 250 BI и 100 ERP проекта, както и интеграции с повече от 150 софтуерни системи.

Компанията е сертифицирана по ISO 9001 Система за управление на качеството, ISO 20000 Система за управление на услугите, ISO 27001 Система за управление на информационната сигурност и ISO 14001 Система за управление на околната среда.

„Балкан Сървисис“ се представлява и управлява от Владимир Рашев, Управляващ партньор. Владимир е Магистър по бизнес администрация от Софийски университет „Св. Климент Охридски” и притежава над 20 години професионален опит в сферата на информационните технологии.

Можете да намерите повече информация за компанията на www.balkanservices.com

Очакваме с нетърпение да научим за тяхната работа в подпомагането на клиентите при разрешаването на бизнес и технологичните предизвикателства в днешния динамичен дигитален свят. Пожелаваме им нови, още по-високи успехи.