Уебинар: Преструктуриране на бюджета в условия на криза и контрол на изпълнението

Event details

  • 23.04.2020
  • 15:00

БАУКО и Balkan Services имат удоволствието да Ви поканят на безплатен уебинар „Преструктуриране на бюджета в условията на криза и контрол на изпълнението” на 23 април (четвъртък) от 15:00 ч.

При кризисна ситуация са необходими незабавни мерки за актуализирането на фирмения бюджет. Първото действие, което компаниите обикновено предприемат, е съкращаване на разходите. Макар и един от най-ефективните подходи, оптимизирането на разходите не е достатъчно. То трябва да е част от комплексни действия, свързани с преразглеждане на продажбите, оптимизиране на паричните потоци и строг контрол върху вземанията и задълженията, инвестиционните политики, ефекти и последствия от външни финансирания.

Защо да участвате

От уебинара ще разберете как да преструктурирате бюджета на компанията и да предприемете необходимите мерки за работа в извънредни условия, както и как да контролирате стриктно изпълнението му. 

По време на уебинара ще обсъдим:

  • Как може да се оптимизира процесът по финансово планиране?
  • Кои са ползите от версиите (сценарии) на бюджета?
  • Могат ли да се оценят рискът и заплахите за бизнеса?

За кого е подходящ уебинарът

Уебинарът е предназначен за финансови директори, анализатори, контрольори, счетоводители и всички, които работят в сферата на финансите.

Кога: 23 април 2020 г. (четвъртък), 15:00 ч.

Регистрация: Участието на уебинара е безплатно с предварителна регистрация. Регистрирайте се ТУК

След попълване на формата за регистрация, ще получите имейл с потвърждение. Ще получите и напомняне по имейл с директен линк за достъп до събитието.

Водещ: Мирослава Белчева. Мирослава има над 25 години опит в сферата на финансите, като е била финансов директор, главен счетоводител и финансов консултант. Прилага своя дългогодишен опит при структуриране на процесите по финансова консолидация и планиране.