Уебинар: Тъмната страна на емоционалната интелигентност в консултантския бизнес

Event details

  • сряда | 28.10.2020
  • 16:00

БАУКО има удоволствието да Ви покани на уебинар, който се организира с подкрепата на Фондацията за развитие на емоционалната интелигентност и е част от нашите инициативи за продължаващо професионално развитие на консултантите:

Тъмната страна на емоционалната интелигентност в консултантския бизнес

на 28 октомври 2020 г. (сряда)
от 16:00 до 18:00 часа

Репертоарът от роли на консултанта е с различни нюанси, каквито са и емоциите ни. Как консултантите използват емоционалната интелигентност, за да изградят връзка с клиентите и да постигнат целите си? И има ли тъмни нюанси на емоционалните взаимоотношения в този процес?

Защо да участвате

Отговорите ще дискутираме на събитието. Ето и основните акценти:

  • Каква е ролята на емоциите в аргументираните консултантски предложения?
  • Как емоционалната интелигентност влияе върху процеса на убеждаване?
  • Какво послание изпращаме чрез мълчанието?
  • Къде е тънката граница между доверие и манипулация?
  • Как умението да се възприемат и регулират емоциите помага за постигане на целите?

Водещ

Темата ще бъде представена от Антонина Кардашева, д.пс.н., CMC и изпълнителен директор на Фондацията за развитие на емоционалната интелигентност. Вижте повече за Антонина в края на поканата.

Как да се включите

Регистрация за участие можете да направите през този линк.

Събитието е безплатно за членове на БАУКО.

За външни участници таксата е 40 лв. и се заплаща по банков път по следната сметка:
IBAN: BG58 BPBI 7940 1043 3518 01
BIC: BPBIBGSF
при Юробанк И Еф Джи

Ще се радваме да се включите в дискусията и заедно да разкрием съзнателните или несъзнателни приложения на емоционалната интелигентност, които ще помогнат на всеки от нас във връзките с клиенти.

Очакваме Ви!

Екипът на БАУКО

С подкрепата на:


За Антонина Кардашева

Д-р Антонина Кардашева, д.пс.н. е учредител и изпълнителен директор на Фондацията за развитие на емоционалната интелигентност. Тя е и управляващ директор на консултанската компания Smart Strategies Ltd. От 2018 г. е национален координатор за България към Международното общество по емоционална интелигентност, Ню Йорк, САЩ. Хоноруван преподавател в Нов български университет, София, България. Тя е и сертифициран управленски консултант (СМС), член на Управителния съвет и Комисията по обучение и сертифициране към БАУКО.

В професионалната си практика, д-р Кардашева работи като HR консултант по стратегическо управление, треньор по групово-динамичен тренинг и меки умения, организационно поведение и управление на лични емоционални инвестиции.

Като изследовател тя стандартизира, верифицира и адаптира за България метода за емоционалната интелигентност като личностна черта (TEIQue) и е един от световните изследователи в тази област. В съавторство с проф. Мария Радославова през 2019 г. създава първия български метод за изследване на емоционалната интелигентност KREAS.

Автор е на учебни пособия и няколко монографии, между които „Психология за родители“ (две издания) и „За емоционалната интелигентност и индивидуалните различия на българите“.