Все още няма коментари

Какво да очаква бизнесът след кризата през 2020 г.

Експертите от Balkan Services, член на БАУКО, споделят своите прогнози за предстоящите месеци и дават съвети за подхода към дигитализацията в новата обстановка в материал за actualno.com.

Какво предстои за бизнеса предвид факта, че пандемията едва ли е била част от кризисните планове на която и да е фирма и какво е значението на дигитализацията за бъдещия просперитет? Това са само малка част от аспектите, на които се обръща внимание.

Според Владимир Рашев, управител на Balkan Services, предвиждането на бъдещето може да крие и опасности. Той споделя: „Представете си какво би станало, ако базираме стратегията си на грешно предположение. По-важно е да се научим да живеем и работим в текущата ситуация. За някои фирми това означаваше спиране на почти цялата дейност и много промени в бъдеще, когато кризата постепенно започне да отминава. Други ще трябва да въведат промени и да продължат да работят по нов начин. Важно е всяка фирма да търси активно и да намери мястото си в новата среда, включително като смени бизнес модела си, като се дигитализира, като въведе нови продукти или услуги, като спре онези, които не са вече актуални.“

Вижте повече за адаптивността, новото нормално и силата на дигитализацията в пълния материал в actualno.com.