Първа среща на БАУКО 2021

Event details

  • сряда | 20.01.2021
  • 16:00

Скъпи колеги,

Имаме удоволствието да Ви поканим на едно от най-популярните ни събития – първата среща на БАУКО за новата година, което ще се проведе на 20 януари от 16:00 часа в онлайн формат.

Ще направим преглед на международните тенденции в консултантските услуги и влиянието на COVID-19. Ще обсъдим спецификите на българската икономикa и състоянието на пазара на консултантски услуги у нас. Ще обърнем поглед и напред към перспективите за развитие и ролята на БАУКО.

Специален гост на срещата ще бъде Евгений Кънев, доктор по икономика и управляващ съдружник на консултантската компания „Маконис“.

Участието в дискусията е безплатно след регистрация през този линк.

Ще се радваме да бъдем заедно!

Екипът на БАУКО


Евгений Кънев е доктор по икономика и управляващ съдружник на консултантската компания за придобивания и сливания „Маконис“.

Г-н Кънев e бил управляващ директор за Европа на американската компания Tello Corporation и директор „Корпоративни финанси“ в KPMG в България.

В дългогодишната си кариера на финасов консултант е ръководил множество проекти за сливания и придобивания, бизнес оценки и финансирания в редица страни в Източна Европа и Ирландия.

Има магистърска степен по бизнес администрация от Университета на Илинойс, САЩ, както и диплома по финанси и счетоводство на Асоциацията на сертифицираните експерт-счетоводители на Великобритания (ACCA). Специализирал е корпоративни финанси във Великобритания, Белгия и Германия. Автор е на книгата „Публично-частно партньорство: принципи, модели и политики за частно предлагане на публични услуги“.