Онлайн дискусия: Управление на риска във времена на несигурност

Event details

  • сряда | 25.11.2020
  • 16:00

Уважаеми колеги,

Българската асоциация на управленските консултантски организации (БАУКО) има удоволствието да Ви покани на онлайн дискусия на тема:

Управление на риска във времена на несигурност на 25 ноември 2020 г. (сряда), 16:00 – 17:00 часа.

Във време, в които всичко е под знаменателя на непредсказуемост и непредвидимост, за организациите на преден план с особена неотложност излиза управлението на риска.

Какви обаче са спецификите на управлението на риска от гледната точка на управленското консултиране? Кои са концепциите и принципите, които прилагат в работата си управленските консултанти? Кои са добрите практики, които следват? И промени ли се нещо в това отношение през последните месеци?

Онлайн дискусия
Включете се, за да потърсим отговорите заедно. Водещ на дискусията ще бъде Гергана Мантаркова, председател на БАУКО.

Специален гост в разговора ще бъде Диана Николаева, съдружник „Стратегия и сделки“, EY в България, Северна Македония, Албания и Косово.

Ще дадем примери за добри практики.

Как да се включите
Участието в дискусията е безплатно след регистрация през този линк.

Вашите въпроси
За да Ви бъдем максимално полезни, ще се радваме да ни изпратите предварително въпросите, които Ви интересуват. Ще се постараем да ги използваме като опорни точки в дискусията. Можете да ги изпратите на адрес: bamco@bamco.bg

Очакваме Ви!

Екипът на БАУКО


Диана Николаева

Диана Николаева е съдружник в EY България. Тя ръководи отделите „Стратегия и сделки” в България и в редица Балкански държави. Диана ръководи функцията Качество и риск мениджмънт в Централна, Източна и Югоизточна Европа и Централна Азия в EY.

Член е на Борда за бизнес оценяване към Cъвета за международните стандарти за оценяване (IVSC), както и на Института за правоспособни финансови анализатори, САЩ и притежател на CFA акредитация. За повече от 30 години нейният лидерски опит е свързан с множество проекти за бизнес оценки на материални и нематериални активи, сливания и придобивания, корпоративно управление, изготвяне на финансови анализи и инвестиционно консултиране, преструктуриране и приватизация в различни сфери на икономиката.