Уебинар: Насочена към хората организация: какво представлява и защо е важна?

Event details

  • вторник | 22.02.2022
  • 16:00

От името на ICMCI имаме удоволствието да Ви поканим на специален уебинар на 22 февруари 2022 г., който е част от инициативата „Бъдещето на управленското консултиране“.

Технологиите, социалното развитие и непредсказуемостта от последните две години изваждат наяве недостатъците и остарялостта на традиционните модели на работна организация и лидерство. Все повече организации и хора търсят нови пътища.

Гъвкава трансформация, хуманокрация, бъдеще на работата, адаптираща се организация, съобразена реакция… Има много начини за назоваване на новите работни модели, като „насочени към хората“ се стреми да синтезира всички аспекти спрямо основния елемент: хората.

  • От какво се състои същината на насочената към хората организация?
  • Кои са трите нива на нейното прилагане?
  • Как можем да изградим капацитет, умствена нагласа и съответна култура, за да се радваме на успех в дигиталната икономика?

Ако искате да узнаете отговорите, включете се в уебинара на 22 февруари 2022 г. със специалното участие на д-р Марк Сниукас.

За регистрация: https://bit.ly/3L4EENG

За Марк Сниукас

Д-р Марк Сниукас е преподавател но управление и иновации в Университета по бизнес в Люксембург и води програми за ръководители във Факултета за корпоративно образование „Дюк“.

Като ентусиазиран преподавател, консултант, презентатор и автор, Марк Сниукас работи с лидери и ръководни екипи и им помага да постигат растеж, иновации и трансформации по посока на нови начини на работа от 2002 г. насам. Като автор на няколко книги в областта на стратегиите, иновациите на бизнес моделите и изграждане на нови бизнеси на растежа, той често е презентатор и консултант по теми, свързани със стратегиите за растеж и стратегическите иновации в установените организации.

Марк Сниукас и основател на Brave New Leaders – мозъчен тръст, който работи по темите за новите и насочени към хората начини на организация, работа и лидерство.

За „Бъдещето на управленското консултиране“

Като съчетава поредица от събития, дискусии и публикации, инициативата на ICMCI „Бъдещето на управленското консултиране“ се стреми да насърчи глобалния разговор за бъдещето на професията с цел постигане на обща визия, която да помогне и вдъхнови консултантите навсякъде по света.

Разработена като приобщаваща платформа с „отворен код“, инициативата „Бъдещето на управленското консултиране“ е възможност да се потърсят отговори на належащи въпроси и да се насърчи интерактивна комуникация и съвместно генериране на идеи.