Уебинар: Как емоционалната интелигентност може да ни помогне да управляваме посоката в неизвестното бъдеще?

Event details

  • вторник | 22.03.2022
  • 16:00

От името на ICMCI имаме удоволствието да Ви поканим на виртуално събитие, посветено на пресечните точки между консултантската дейност и емоционалната интелигентност.

Във времената на динамични промени, консултантите както и всички професионалисти се стремят да се справят с несигурността и непредсказуемостта посредством разнообразни подходи и механизми.

В уебинара вниманието ще бъде насочено към емоционалната интелигентност като мощен личностен ресурс, който може да ни помогне да се ориентираме в неизвестното бъдеще и да използваме рационално информацията, идваща от емоциите ни.

  • Как могат консултантите да прилагат стратегии и умения, за да „използват“ емоциите адаптивно?
  • По какъв начин принципите на емоционалната интелигентност подпомагат решаването на междуличностни конфликти в консултантската практика
  • Как възприемането и осъзнаването на емоциите от консултантите осигуряват по-ефективна комуникация с клиентите и повишават благополучието им?
  • Може ли „неизвестното бъдеще“ да бъде възприето чрез управление на емоциите на несигурност, за да се постигнат творчески и ефективни решения?

Отговорите ще чуете на уебинара на 22 март 2022 г., организиран като част от инициативата „Бъдещето на управленското консултиране“.

Изключително ни е приятно да споделим, че гост лектори на уебинара ще са д-р Антонина Кардашева СМС и д-р Джон Пелитери.

За регистрация: https://bit.ly/3I433QV

За специалните гости

 Д-р Джон Пелитери е председател и съосновател на Международното общество за емоционална интелигентност – нестопанска образователна организация, която насърчава развитието на теорията, изследванията и професионалната практика в сферата на емоционалната интелигентност в глобален мащаб. Водил е семинари и изследователски практики в множество държави на всички континенти, включително презентация TEDx в Лозана, Швейцария. Като преподавател в Куинс Колидж към Университета на Ню Йорк той води дисциплини, свързани с умственото здраве.

Д-р Антонина Кардашева СМС е основател и изпълнителен директор на Фондацията за развитие на емоционалната интелигентност в България и национален координатор на Международното общество за емоционална интелигентност. Тя е доктор на психологическите науки и хоноруван преподавател в Нов български университет. В консултантската си практика помага на компании със стратегическо планиране и предоставя услуги, свързани с групово-динамичен тренинг и меки умения, организационно поведение и управление на лични емоционални инвестиции.

За „Бъдещето на управленското консултиране“

Инициативата на ICMCI „Бъдещето на управленското консултиране“ съчетава поредица от събития, дискусии и публикации, за да насърчи глобалния разговор за бъдещето на професията с цел развиване на обща визия, която да помага и вдъхновява консултантите в целия свят.

Разработена под формата на „отворена и приобщаваща платформа“, инициативата „Бъдещето на управленското консултиране“ е възможност да се потърсят отговори на належащи въпроси и да се осигури интерактивна комуникация и съвместно генериране на идеи.