Уебинар: За етиката и професионалните стандарти в бъдещето

Event details

  • четвъртък | 14.07.2022
  • 17:00

От името на ICMCI имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в уебинар, посветен на фундамента на консултантската професия, а именно етиката и професионалните стандарти.

На 14 юли 2022 г. от 17:00 часа в специална дискусия ще се включат д-р Илзе Андреа Енсфелнер CMC CSE, Анис Джабшех CMC и Балаш Мезоси CMC. Модератор на събитието ще бъде Джелал Сечкин, председател на Комисията по професионални стандарти на ICMCI.

Постпандемичният свят, в който живеем, извежда на преден план необходимостта от познания и внимание към най-различни проблеми, настоящи и непознати. Изборът, който правим днес, ще определи бъдещото на професия за години напред. ICMCI възприема стандартите като катализатор на промени в развитието на управленското консултиране и в крайна сметка за подобряване на обществото.

За да можем да го постигнем, се нуждаем от стандарти, които са релевантни за настоящите и потенциалните потребности на пазара. В допълнение, те трябва да бъдат приети от заинтересованите лица, които биха се възползвали от средства и ресурси за успешното им прилагане.

В уебинара на ICMCI ще чуете повече за значението и променящата се същност на етиката и професионалните стандарти:

• Актуални в динамичната среда: акцент върху приемането на цели за устойчиво развитие
• Връзка със заинтересовани лица от широк спектър юрисдикции и видове практика
• Ресурси и способи за осигуряване на отговорно изпълнение

Повече за събитието и участниците можете да научите тук.

За да се регистрирате, последвайте този линк.