Уебинар: Бъдещето на консултирането и подходът на развитие

Event details

  • петък | 08.04.2022
  • 17:00

Имаме удоволствието да Ви поканим на нова виртуална дискусия от името на ICMCI – за това как подходът на развитие може да открие нови хоризонти пред консултантската дейност.

Кийт Джоунс, съосновател на Alchemy Worldwide и съавтор на книгата „PROVOKE: The Art of Transformative Facilitation“, ще сподели какво представлява подходът на развитие и как той може да бъде полезен за професионалното и личното израстване на консултантите.

Разговорите за уменията на бъдещето са навсякъде. Зад честотата обаче им се крие недостатъчно съдържание, което не може да задоволи реалните потребности.

  • Консултантската професия е свързана и се обуславя от редица рамки на компетентности, които се променят и смесват в развитието на условията на работа.
  • Развитието на консултантите през последните десетилетия очертава някои общи теми, които се открояват независимо от съответната култура.
  • Консултантската дейност се променя и от технологична гледна точка: тук напредъкът е отвъд обозримото. Изкуственият интелект и новите информационни технологии създават още по-големи възможности за консултантите да прилагат своите умения и способности.
  • Въпреки промяната в перспективите, акцентът си остава върху личността на консултанта и нейния принос към успеха в процеса на консултиране.

На този фон как би могло в работата с консултантите да се прилага подход на развитие, който надхвърля външното поведение? Как „идентичността“ на консултанта може да бъде мощен източник на развитие?

За регистрация: https://bit.ly/3DCAVDX

За специалния гост

Кийт Джоунс е съосновател на Alchemy Worldwide и съавтор на книгата „PROVOKE: The Art of Transformative Facilitation“, която е сред финалистите в наградата за най-добра бизнес книга на 2020 година.

През последните 30 години той работи за развитието на консултантите във всички сектори. Заемал е старши длъжности в KPMG като директор „Обучение и организационно развитие“ и в консултантски фирми в Обединеното кралство като директор в областта на обучението. Работил е в повече от 45 държави и е привърженик на принципите на учене от опит и устойчиво въздействие.

Кийт Джоунс е сертифициран управленски консултант (CMC) и има редица квалификации като MSc, CTA(C), DipTAPsych, Dip. Org Gestalt, NLP MasterPrac NLP Trainer, AoC, FIMC, Professional member AHPsych/ATPsych.