Специфики на управленското консултиране при семейни компании

Event details

  • четвъртък | 15.06.2023
  • 16:00
  • Гранд хотел Миленуим София, бул. Витоша 89В, гр. София

Имаме удоволствието да Ви поканим на новото издание от поредицата дискусионни форуми на БАУКО „Нови перспективи за…“, което ще е посветено на семейния бизнес.

Семейният бизнес – компания, в която собствеността и управлението се споделят или скоро ще се споделят от двама или повече членове на семейството, е предизвикателство за всеки професионален консултант, независимо дали става въпрос за голяма публична компания или за малък бизнес. Консултантите често установяват, че семейството може да избягва или отлага вземането на решения, да се затруднява да предприема каквито и да било действия или да се държи в разрез със собствените си интереси и с принципите на добрата бизнес практика.

  • Как да навлезем в основните елементи, които съставляват семейните компании?
  • Как да определим ролята си на консултанти в семейния бизнес?
  • Как да помогнем на семейството да работи заедно за по-добри резултати във всички области?

Отговорите на тези и други въпроси ще потърсим заедно с гост лектора Величка Христова, СМС, която ще предостави ценна информация и насоки на професионалистите, работещи със семейни фирми.

След семинарната част, Ви каним на нетъуркинг коктейл, за да продължим интересната дискусия в неформална обстановка.

Таксата за участие е 30 лв., която може да внесете по сметката на БАУКО или да заплатите на място. За Ваша информация, Асоциацията не е регистрирана по ДДС:

Юробанк И Еф Джи

BIC: BPBI  BGSF

IBAN: BG58 BPBI 7940 1043 3518 01

Молим Ви да потвърдите участие на имейл bamco@bamco.bg до 13 юни.

Очакваме Ви!

 

За гост-лектора

Г-жа Величка Христова, СМС е най-новият член на БАУКО и понастоящем работи като частен банкер в банка „Гутманн“ със седалище във Виена. Дейността й се състои в обслужване на клиенти от Централна и Източна Европа, включително България, по въпросите за управление на семейното състояние и приемствеността между поколенията.

Притежава сертификати TEP (Trust and Estate Practitioner), CFBA (Certificate in Family Business Advising) и CFWA (Advanced Certificate in Family Wealth Advising), сертификати за напреднали в областта на консултации на семейния бизнес и управление на състоянието) от STEP (Society of Trust and Estate Practitioners (Великобритания) и Family Firm Institute (FFI), САЩ.