Нови перспективи за предприемачеството в консултантския бизнес

Event details

  • сряда | 30.03.2022
  • 16:00
  • Рослин Сентръл Парк Хотел София, бул. „Витоша“ 106

Българската асоциация на управленските консултантски организации (БАУКО) има удоволствието да Ви покани на второто издание от поредицата на „Нови перспективи за…“ на 30 март 2022 г. (сряда) от 16:00 часа в Рослин Сентръл Парк Хотел София, бул. „Витоша“ 106, София.

Срещата ще бъде посветена на предприемачеството в консултантския бизнес, като акцент ще бъде поставен върху успешното навлизане в нови ниши и пазари.

  • Какво означава да бъдем гъвкави и да вземаме бързи и креативни решения в кризисни ситуации?
  • Силна или слаба страна е тясната специализация на консултантската фирма?
  • Защо е важно предприемаческото мислене и дългосрочният поглед?
  • Как да съчетаем жизнеспособността на консултантската дейност с необходимите ресурси за развиването на решения в полза на клиентите?

Своите бизнес принципи и модели на работа ще споделят Кристиана Казанджиева, управител на „Агенда“ ООД, и Стоян Недев, управител на „Стратиджик Мениджмънт Кънсълтинг“ ЕООД.

Ще се радваме да се включите в събитието, за да споделите и Вашите гледни точки от различни области на консултантската дейност. Дискусията ще продължи в уютна неформална обстановка на чаша вино.

Таксата за участие е 30 лв., която може да внесете по сметката на БАУКО или да заплатите на място. За Ваша информацията Асоциацията не е регистрирана по ДДС:

Юробанк И Еф Джи
BIC: BPBI  BGSF
IBAN: BG58 BPBI 7940 1043 3518 01

Молим Ви също така да потвърдите присъствие на имейл bamco@bamco.bg

Очакваме Ви!

Екипът на БАУКО

 

За гост говорителите

Кристиана Казанджиева е управител на „Агенда“ ООД, консултантска компания за бизнес управление с утвърдени позиции в консултирането при използване на европейски финансирания. Автор е на европейски проекти за подпомагане на спортни организации и участник в планиране и организация на големи спортни събития, турнири, обучения и конференции. Съосновател на асоциация БИОМРЕЖА – неправителствена организация, посветена на иновациите в семейството и живота на българите, стремяща се да го направи по-здравословен и активен, започвайки с образователни дейности и спорт. Кристиана Казанджиева е член на Управителния съвет на БАУКО.

Стоян Недев е управител на „Стратиджик Мениджмънт Кънсълтинг“ ЕООД. Основана през 2014 година, компанията осъществява стратегическо консултиране и съдейства на клиентите си да подобрят резултатите си посредством разширяване в международен план и установяване на нови партньорства. Компанията предлага услуги в следните области: навлизане на пазара; търсене на партньори; развитие на бизнес възможности; създаване на дружества; подкрепа при инвестиции; продажби. Сред международните клиенти на „Стратиджик Мениджмънт Кънсълтинг“ ЕООД са финландски компании от различни сектори, както и базирани в САЩ фирми, които търсят възможности за партньорства в Източна Европа.