Могат ли консултантите да бъдат успешен „агент на промяната“ в технологичното развитие на финансовата индустрия?

Event details

  • петък | 10.03.2023
  • 11:00

Имаме удоволствието да Ви поканим на новото издание от поредицата дискусионни форуми на БАУКО „Нови перспективи за…“, когато ще насочим внимание към тенденциите в технологичното развитие на финансовата индустрия в Европа и пресечните точки с управленското консултиране.

• Експоненциалното развитие на технологиите, промените в потребителските очаквания и конкуренцията на пазара предизвикват сериозни промени, но създават и нови възможности за предоставяне на консултантски услуги.
• Технологичните компании, предоставящи ИТ решения на финансовия сектор, се сблъскват с все повече предизвикателства по време на внедряването им.
• Големите компании от финансовия сектор се нуждаят от модерни, гъвкави, лесни за използване и работещи ИТ платформи.

Могат ли консултантите да бъдат успешен „агент на промяната“ във финансовата индустрия и да подпомогнат създаването на стойност там, където се губят огромни инвестиции?

Ще потърсим отговор на този въпрос заедно с нашият специален гост Костадин Стоилов, консултант с богат опит, който е бил част от екипите на KPMG, IBM, PwC, Baker Tilly Klitou, а също регионален мениджър в Cassiopae и White Clarke Group, реализирал успешно технологични трансформационни проекти в Европа и Азия за световни лидери като BMW, Mercedes Benz, Hyundai Capital, KBC Leasing, Raiffeisen Bank, Credit Agricole. Костадин подкрепя като оперативен партньор българския инвестиционен фонд Impetus Capital и български стартъп компании. Понастоящем е базиран в Мюнхен и започва нов консултантски бизнес.

За да се включите в онлайн дискусията, е необходимо да се регистрирате предварително: link

Ще Ви очакваме!