Виртуална среща: Как консултантите способстват за устойчиво въздействие

Event details

  • сряда | 27.04.2022
  • 13:00

От името на ICMCI и Форума на бъдещите лидери имаме удоволствието да Ви поканим на следващата виртуална среща от поредицата разговори с лидери FLF Conversations.

Акцент в новото издание на 27 април 2022 г. от 13:00 часа ще бъде устойчивото въздействие: кои са ключовите средства и инструменти, чрез които големите идеи да се превърнат в реалност, и как консултантите могат да имат водеща роля в този процес.

Патрик Гудман, основател на Innpact, ще сподели опита си и поуки за това как да се генерира устойчиво въздействие в полза на клиентите и на обществото.

  • Какво е инвестиране с въздействие, на английски език: impact investing?
  • Как консултантите могат да подкрепят иновативни бизнес модели, насочени към решаване на социални и екологични въпроси?
  • Има ли водещ пример за консултантите за изпълнение на социалните и екологични цели, като се създава стойност?

Разговорът ще води Анджелика Сусио, анализатор „Сливания и придобивания“ и член на Форума на бъдещите лидери на ICMCI.

Повече за събитието и участниците можете да научите от тук.

За да се регистрирате, моля, последвайте този линк: https://bit.ly/3v1CkB6

За специалния гост

Патрик Гудман е съосновател и съдружник в Innpact, водеща специализирана компания за консултантски услуги и управление на фондове.

Има богат опит в разработването, структурирането и  създаването на фондове с въздействие и смесени финансови инструменти, както и повече от тридесет години опит в банковия и фондовия сектор, като е бил част от екипите на JP Morgan в Брюксел и на Citibank в Белгия и Люксембург.

От началото на 2003 г. Патрик Гудман е посветил кариерата си на отговорното финансиране и финансирането с въздействие, като предоставя услуги за структуриране и управление на фондове с микрофинансови инвестиционни инструменти и други форми на финансиране с въздействие. Член е на бордовете на няколко фонда за инвестиции с въздействие.