Бизнес среща и празнично настроение

Event details

  • четвъртък | 09.12.2021
  • 16:00
  • SOHO ул. Искър 4, София 1000
  • 0888420911

В края на 2021 година, но с поглед към бъдещето имаме удоволствието да Ви поканим на присъствена среща при спазване на всички противоепидемични мерки.

Нови перспективи за управление на консултантската фирма

Заповядайте на първото издание от поредицата на БАУКО „Нови перспективи за…“, която ще даде възможност на утвърдени консултанти и бизнес лидери да обменят опит и идеи за управлението на бъдещето.

Темата на срещата ще бъде „Нови перспективи за управление на консултантската фирма“, като ще имаме изключителната възможност да чуем Владимир Рашев, управляващ съдружник на „Балкан Сървисис“ ООД, водеща фирма в областта на информационните технологии и член на БАУКО.

Не пропускайте да узнаете за успешни работни модели, както и да се включите в открит разговор по тази ключова за нас тема.

Коледен коктейл

Ще се радваме да продължим дискусията в неофициален формат с привкус на предстоящи празници. Не само общуването, но и много изненади ще допринесат за доброто ни коледно настроение.

Такса за участие

Таксата за участие е 40 лв., която може да внесете по сметката на БАУКО или да заплатите на място. За Ваша информацията Асоциацията не е регистрирана по ДДС:

Юробанк И Еф Джи
BIC: BPBI  BGSF
IBAN: BG58 BPBI 7940 1043 3518 01

Молим Ви също така да потвърдите присъствие на имейл bamco@bamco.bg

Противоепидемични мерки

За да се пазим взаимно, участието ще е възможно само ако имате Зелен сертификат или представите отрицателен резултат от тестване, проведено до 72 часа или до 48 часа преди събитието в зависимост от теста.

Благодарим Ви за разбирането и проявената грижа.

Очакваме Ви!

Екипът на БАУКО