Бизнес закуска: Ценностите ни събират заедно

Event details

  • сряда | 18.10.2023
  • 10:30

Подтикнати от предстоящия Световен ден на ценностите, който тази година се отбелязва на 19 октомври под мотото „Ценностите ни събират заедно“, имаме удоволствието да Ви поканим на разговор за ценностите в нашата работа под формата на бизнес закуска.

Като специални гости сме поканили д-р Джон Пелитери, преподавател в колежа „Куинс“ в Ню Йорк, съосновател и предходен президент на Международното общество за емоционална интелигентност, и д-р Крис Скинър, преподавател в университета „Нотр Дам“ в Австралия и регионален директор на Международното общество за емоционална интелигентност.

Джон и Крис са на посещение в България във връзка със Седмицата на емоционалната интелигентност, организирана от д-р Антонина Кардашева, СМС и подкрепена от БАУКО.

Инициативата „Световен ден на ценностите“ започва през 2016 г., като насочва вниманието към устоите в поведението и положителното им въздействие върху хората, общностите, бизнеса и света като цяло. Само година по-късно БАУКО се присъединява като официален поддръжник и се включва ежегодно в събитията.

Тази година организираме дискусия на живо, защото много добре знаем, че личните срещи и контакти са безценни и защото „Ценностите ни събират заедно“.

След като потвърдите присъствие на имейл bamco@bamco.bg, ще Ви информираме за мястото на събитието.

Благодарим Ви и очакваме с нетърпение срещата си!