Все още няма коментари

„Брайт Консултинг“ АД се присъединява към БАУКО

Имаме удоволствието да приветстваме „Брайт Консултинг“ АД като нов пълноправен фирмен член на БАУКО.

Основана през 2006 година, Брайт е международна компания, предоставяща комплексни IT решения за по-добро управление на бизнеса.

Компанията помага на своите клиенти да подобрят управлението на технологични и бизнес ресурси чрез предоставянето на завършени решения за дигитализация на процеси, куберсигурност и анализ на голям обем данни чрез машинно самообучение.

Koнcyлтaнтcĸият пoдxoд на Брайт е водещ и ориентиран към близко партньорство с клиентите при внедряването на иновативни технологии и реализацията на успешни проекти.
Подкрепени от своя 15 годишен опит в работата с някои от най-големите световни компании, екипите на Брайт се обединяват зад споделената цел да постигнат отличими резултати в комплексни и предизвикателни бизнес направления и индустрии, оставяйки следа.

Компанията е внедрила редица системи за управление на качеството, притежавайки сертификати като ISO 9001:2008, 14001, 20000-1, 27001.

Основател и Главен Изпълнителен Директор на „Брайт Консултинг“ е Ангел Кънчев, който повече от 20 години работи по проекти, помагащи на бизнеса да се развива в условията на ускорена дигитализация.

Повече информация за компанията ще намерите на адрес https://www.bright.consulting/

В БАУКО се радваме за възможността да работим заедно с „Брайт Консултинг“ за утвърждаването на консултантската професия като „професия на бъдещето“.

Пожелаваме им да продължат да бъдат bright във всяко отношение.