Пета седмица на емоционалната интелигентност

И тази година БАУКО има удоволствието да бъде партньор на Седмицата на емоционалната интелигентност (ЕИ), която се провежда от Фондацията за развитие на емоционалната интелигентност, ръководена от д-р Антонина Кардашева, СМС.

Седмицата се организира за пети път и ще се проведе в периода от 16 до 20 октомври 2023 г. в Гранд Хотел Милениум София. Подкрепена е и от Международното общество за емоционална интелигентност (ISEI), Ню Йорк, САЩ, като ще присъстват бившият и настоящият президент, както и гост-лектори от няколко континента.

Събития в Седмицата на емоционалната интелигентност

Възползвайте се от възможността да се включите в разнообразните сесии:

• 17 октомври – специализирани уъркшопи; вечеря с директори и собственици на образователни институции
• 18 октомври – специализирани уъркшопи; вечеря с бизнес лидери
• 19 октомври – конференция на тема „Адаптивна интелигентност: Ролята на емоционалната интелигентност в управлението на промяната“

Бихте могли да вземете участие и в първия по рода си конкурс за „Емоционално интелигентен лидер“ и „Емоционално интелигентен екип“. Програмата ще завърши с официална церемония и награждаване на номинираните.

Участие на БАУКО

На конференцията на 19 октомври БАУКО ще бъде представена от председателя на УС Гергана Мантаркова, CMC с презентация на тема „Адаптивна интелигентност: от модерна тенденция до професионален стандарт“. Ще бъде обърнато внимание на това как да се усъвършенстват уменията за адаптивност и емоционална интелигентност в контекста на управленското консултиране и на инициативи на БАУКО за ускорено развитие на консултантската професия.

Вижте пълните подробности за програмата и как да се включите на уебсайта https://foundation-ei.org/

 

За Фондацията за развитие на емоционалната интелигентност

Учредена през 2019 г. като алианс на експертно знание в областта на емоционалната интелигентност, Фондацията е партньор на Международното общество за емоционална интелигентност (ISEI). Учредител и изпълнителен директор на Фондацията е д-р Антонина Кардашева, СМС, която е национален координатор за България към ISEI.

Основната цел на Фондацията е да обединява учени с международен принос в областта на емоционалната интелигентност, експерти, треньори по основни умения, обучители, медиатори и фасилитатори, за да насърчават, създават и развиват международни и междукултурни сътрудничества. Стремежът на общността от професионалисти е да подкрепя научноизследователската и приложна дейност в България и извън нея, като много мащабно развива приложимостта на емоционалната интелигентност във всички социални области и професионална практика.