За спорта и иновациите в Европа

Имаме удоволствието да споделим информация за предстоящо събитие на европейско ниво със специално българско участие: Кристиана Казанджиева, СМС, член на УС на БАУКО и управител на „АГЕНДА“, ще бъде панелист в срещата на върха в областта на спорта, която ще се проведе на 30 май 2023 г. по инициатива на българския комисар Мария Габриел.

Събитието е уникално по рода си и ще събере заедно иноватори, компании и представители на институции за обсъждане на възможностите пред спорта в Европа.

Кристиана ще представи успешни консултантски проекти и постижения на ръководената от нея компания, свързани със зеления преход като възможност за промяна на посоката на развитие на редица спортове в полза на планетата и хората.

Ето и част от темите, които ще бъдат дискутирани:

  • Как любимите спортове и физическата активност еволюират и влияят върху промяната в поведението на спортисти и фенове и улесняват устойчивото развитие?
  • Как могат да се разработят учебни програми, които използват потенциала на спорта за насърчаване на устойчивостта?
  • Какви атрактивни начини намират в „АГЕНДА“ за свързване на спортни тренировки с толкова модерните STEM предмети, като по този начин повишават и интереса на децата към STEM професиите и бъдещи кариери, свързани с науката, технологиите, инженерството и математиката?

Повече за събитието можете да видите тук.

Пожелаваме ползотворно участие на Кристиана и ще се радваме да представим информация за съдържанието на дискусиите след събитието.