БАУКО приветства Невена Цачева като СМС

Имаме удоволствието да съобщим новината, че Невена Цачева премина успешно през процедурата за сертифициран управленски консултант (СМС). Поздравления!

Невена Цачева има богат опит като консултант, обучител и фасилитор, като е работила с международни и национални компании във всички аспекти и измерения на управлението и развитието на човешките ресурси.

От 2009 г. е основател, управител и активен консултант в компанията International Human Resources – IHR, която е фирмен член на БАУКО. Изгражда силен екип от консултанти и инвестира време и финанси за тяхното развитие във водещи консултантски институти в Европа, както и за изграждане на силна партньорска мрежа, така че предлаганите решения и услуги да отговорят на най-високи стандарти.

Чрез IHR Невена Цачева става пионер в сферата на лидерството, като предлага интегрирани решения и услуги в областта на стратегическото и оперативното управление на хора, развитието на таланти, обучението, коучинга и менторството на лидери и ръководители, аутплейсмънт и аутсорсинг.

Тя също така е ексклузивен консултант по стандарта Investors in People за България. Управляваната от нея компания IHR предоставя сертифицирани квалификации на Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), Chartered Institute of Marketing (CIM), Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS) по най-високите световни стандарти с партньори, които са лидери в съответните области.

Невена Цачева е заслужила множество професионални квалификации, сред които са Accelerated Coach Excellence (ACE), Leadership and executive coach, C-IQ Coach, Chartered FCIPD. Била е член на управителните органи на Британско-българската бизнес асоциация и Българската асоциация за управление на хора.

Активен представител е на консултантската общност в България, като от 2023 г. е член на Управителния съвет на БАУКО.

Сертификатът бе връчен по време на празнично събитие на асоциацията.

Пожелаваме на Невена Цачева нови покорени професионални върхове!