БАУКО поздравява Кристиана Казанджиева за придобиването на квалификацията СМС

Имаме удоволствието да съобщим, че общността на сертифицираните управленски консултанти в България се разраства: БАУКО приветства Кристиана Казанджиева като сертифициран управленски консултант (СМС).

Кристиана Казанджиева е съосновател на АГЕНДА ООД, консултантска компания, която помага на предприемачите да увеличат потенциала си и да поемат разумни рискове при инвестирането и формирането на стратегии за развитие. Кристиана е и социален предприемач, автор на европейски проекти за подпомагане на спортни организации чрез образование, отдаден участник в планирането и организирането на големи спортни събития и конференции, свързани с иновации в спорта и образованието.

Освен успешен управленски консултант, Кристиана е майка на 3 момчета, владее четири езика (немски, английски, руски и гръцки), активен европейски гражданин и съосновател на сдружение БИОМРЕЖА – благотворителна организация, посветена на иновациите в семейния живот на българите, за да го направи по-здравословен и активен, започвайки с образователни дейности и спорт.

Кристиана е член на Управителния съвет на БАУКО.

Сертификатът бе връчен официално по време на събитието „БАУКО и приятели“, организирано в чест на 25-годишнината от създаването на асоциацията.

От БАУКО пожелаваме нови професионални успехи на Кристиана Казанджиева!