БАУКО поздравява Владимир Рашев за придобиването на квалификацията СМС

Имаме удоволствието да съобщим, че общността на сертифицираните управленски консултанти в България се разраства: БАУКО приветства Владимир Рашев като сертифициран управленски консултант (СМС).

Владимир Рашев е управляващ партньор на Balkan Services – водеща консултантска IT компания на българския пазар в сферата на информационните технологии и услуги, която е и фирмен член на БАУКО.

От създаването на Balkan Services през 2006 г., екипът на компанията е реализирал успешно над 660 проекта в 14 държави за внедряване на BI, ERP, FPM системи, решения за финансово оповестяване и XBRL, както и цялостна IT поддръжка и решения за IT сигурност. Осъществени са над 200 интеграции с повече от 150 различни системи.

Владимир Рашев има над 20 години опит в сферата на информационните технологии, с фокус върху внедряването на бизнес софтуер. Целта му през годините е била да утвърди Balkan Services като надежден партньор на бизнеса в дигитализацията.

От самото създаване на компанията г-н Рашев вярва, че работи, за да помага на организациите да оптимизират своите процеси и да постигат все по-добри резултати.

Като консултант, Владимир Рашев се стреми да разбира добре предизвикателствата, пред които се изправят клиентите и от какво имат нужда, за да предлага точното за тях софтуерно решение. Държи на откритата комуникация с клиентите и да е близо до тях.

Воден от разбирането си за непрекъснато подобрение той съзнава, че да си сред най-добрите в света не е лесно постижимо, но ако компанията непрекъснато подобрява услугите си, това ще води до все по-високо качество на предоставяните услуги и решения.

Професионалният път на г-н Рашев включва още управление и развитие на компании в сферите търговия и IT технологии. Съосновател е на регионалния клон на международната организация за предприемачи Entrepreneurs’ Organization (EO).

Сертификатът бе връчен официално по време на събитието „БАУКО и приятели“, организирано в чест на 25-годишнината от създаването на асоциацията.

От БАУКО пожелаваме нови професионални успехи на Владимир Рашев!