Новини

Среща с консултантската общност във Варна

БАУКО събра представители на консултантската общност във Варна и региона на бизнес брънч на 9 ноември 2017 г. в комплекс „Хоризонт“, ресторант „Marche“.

Срещата откри Кристиана Казанджиева, упълномощен представител на БАУКО за Варна и управител на „АГЕНДА“ ООД. Тя разказа повече за Асоциацията, нейните цели и дейностите, с които БАУКО подкрепя консултантите в страната.

Г-жа Казанджиева представи и проекта за създаване на Училище за консултанти по програмата European Management Consultant – competency development programme (Европейски управленски консултант – програма за развитие на компетентностите), който се изпълнява от БАУКО съвместно с редица международни организации и се финансира по програмата „Еразъм+“.

Юлиан Узунов, СМС и управител на „Топ Мениджмънт Адвайзърс“, насочи вниманието към новоприетия Стандарт по управленско консултиране ISO 20700, за какво, за кого и как е полезен той.

Драгомира Шулева, СМС, управител на „Тугедър“ и председател на Комисията по обучение и сертифициране в БАУКО, очерта ползите от това да бъдеш сертифициран консултант по управленско консултиране и процедурите за сертифициране от БАУКО.

Събитието предизвика интерес сред медии във Варна, като Vnews отрази подробно идеята за създаването на Училище за консултанти.

Вижте уловени мигове в нашата галерия: