Новини

Бизнес брънч във Варна

Покана към консултантската общност

От името на Българската асоциация на управленските консултантски организации (БАУКО)

имаме удоволствието да Ви поканим на бизнес брънч на 9 ноември 2017 г. от 11:00 часа в комплекс „Хоризонт“, ресторант „Marche“ във Варна.

Ще обсъдим облика на консултантския бизнес днес. В бързопроменящата се бизнес среда е важно да споделяме проблеми и идеи за развитие на консултантската професия.

На срещата:

  • Ще разкажем за Асоциацията и проекта за създаване на Училище за консултанти, Кристиана Казанджиева – участник в проекта
  • Ще използваме възможността да представим новоприетия Стандарт по управленско консултиране ISO 20700, Юлиян Узунов, СМС
  • Ще очертаем процедурите за сертифициране на управленски консултанти, Драгомира Шулева, СМС и председател на Комисията по обучение и сертифициране в БАУКО.

Дискусията ще се води от г-жа Кристиана Казанджиева, упълномощен представител на БАУКО за Варна и управител на „АГЕНДА“ ООД.

Ще се радваме да се присъедините към нас като активен представител на консултантската общност във Варна.

Моля, регистрирайте са участие с имейл до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 3 ноември. Участието е безплатно.