Новини

Световен ден на ценностите

Българската асоциация на управленските консултантски организации и Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) ще отбележат за първи път у нас Световния ден на ценностите.


Световният ден на ценностите – 19 октомври, се провежда за първи път през 2016 г. по инициатива на няколко неправителствени организации от Обединеното кралство и бързо набира популярност и в други страни. Само година по-късно, България ще се присъедини към тях чрез конструктивна дискусия за мястото и ролята на високите професионални и етични стандарти за развитието на компаниите, организациите и цялото общество.

Специален гост на събитието: Чарлз Фаулър, член на Ръководната група на Алианса за ценностите на Обединеното кралство и председател на Фондацията за човешките ценности.

Темите: Как ценностите могат да помогнат България да стане още по-добро място за инвестиции, работа и живот. Обмяна на опит за практическите измерения на корпоративните визия, мисия и етика, както и предимствата и резултатите от отговорното поведение на бизнеса.

Формат: Дискусия.

Участници: Мениджъри на водещи компании и организации, експерти

Работен език: Български/английски.

Програма: Вижте работната програма.

Кога: 26 октомври 2017 г. (четвъртък), 15:30 – 17:00 часа

Къде: хотел „Хилтън”, София, зала „Мусала”

Такса за участие: 20 лв.

Регистрация: Моля, попълнете регистрационния формуляр на сайта на БФБЛ до 25 октомври 2017 г. За целта трябва да се регистрирате или, ако вече сте регистрирани, да въведете своето потребителско име и парола.