Новини

ISO 20700: Управленското консултиране – начин на употреба

Дата: в процес на уточняване 
Място: в процес на уточняване

Дата: 4 октомври 2017 г.

Час: Регистрация: 16:30 часа. Начало: 17:00 часа. Край 19:00 часа.

Място: София, „Хан Аспарух“ № 24, ФИНСИС

Управленското консултиране играе мощна роля в бизнеса и администрацията по света и оказва влияние върху важни решения и инвестиции. Въпреки това, за разлика от други професии, ние нямаме факултет, нито дори една малка университетска специалност. Всички идваме от училището на живота, което раздава научните степени от доктор нагоре.

Потвърждение за нашия професионализъм може да получим от БАУКО под формата на Certified Management Consultant, а признание извън Асоциацията – от нашите клиенти.

От тази година нашият занаят вече има още едно признание – Стандарт по управленско консултиране, ISO 20700 – където се посочват минималните критерии, които управленският консултант и неговата фирма трябва да изпълняват, като доказателство за професионализъм.

В днешната динамична бизнес среда клиентите имат все по-нарастващи очаквания към своите консултанти, налагат строги изисквания за иновации, ефективност и етично поведение и изискват повече доказателства за ползите от консултантските услуги.

ISO 20700 се основава на добри световни практики от консултантската индустрия и включва препоръки за подобряване на оферирането, изпълнението и приключването на управленските консултантски услуги.

Стандартът помага на консултантите и техните клиенти да подобрят прозрачността и разбирането на своите консултантски проекти и да постигнат по-добри бизнес резултати. Като се съсредоточава върху резултатите на управленското консултиране, ISO 20700 насърчава консултантите да използват собствени методи и подходи, за да поддържат диференциацията си.

Каним всички колеги на организирана от БАУКО дискусия по нашия стандарт. Юлиан Узунов СМС ще представи ISO 20700 като част от общата тенденция за внедряване на стандарти във всички области на съвременния бизнес.

Надяваме се на активно участие в обсъждането на основните теми: мястото на ISO 20700 сред другите управленски и професионални стандарти, същност и основни насоки на ISO 20700, както и евентуалните ползи от стандарта.

Такса за участие: Обучението е безплатно за членове на БАУКО. За нечленове таксата е 40 лв. 

Таксата се заплаща по банков път, както следва:
Юробанк България АД
BG58 BPBI 7940 1043 3518 01
BPBIBGSF
Основание: Регистрация 4 октомври 2017 г.

Регистрация: Регистрирайте се за участие, като изпратите имейл до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  

За повече информация: Моля, свържете се с нас на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Участници


Юлиан Узунов
CMC