Новини

БАУКО организира форум „Управленски консултант – очаквания на пазара и предизвикателства“

Българската асоциация на управленските консултантски организации ви кани на форум в понеделник, 25 юли 2016 г., от 14:00 до 18:30 часа, в хотел „Хилтън“. 

На него ще бъдат представени резултатите от европейско проучване, проведено в рамките на международния проект „Европейски управленски консултант – програма за развитие на компетентностите“, изпълняван в стратегическо партньорство с организации от Полша, Дания и Нидерландия и финансиран по програма Еразъм+. Проучването търси отговорите на важни въпроси, свързани с консултантската професия. На форума за първи път ще бъдат обявени условията за кандидатстване в предстоящи обучения на консултанти и обучители по проекта.

Специален гост ще бъде г-н Сорин Кайан, Председател на Борда на CMC Global – световния институт по управленско консултиране, който ще сподели своята визия за консултирането като глобална професия, движеща обществения и икономическия успех.

Представените заключения, практически примери и конкретни нужди на бизнеса ще бъдат предмет на ангажиращи дискусии сред участниците в интерактивния и комуникативен формат на “World Cafe”. Обсъждането ще гарантира, че след форума всеки участник ще се върне към проектите си с конкретни идеи и аргументи, които може да включи в ежедневната си работа и в усилията за утвърждаване на имиджа и признанието на консултантската професия. 

За потвърждаване на присъствие изпратете попълнена регистрационна форма до 21 юли 2016 г. на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Участието във форума е безплатно. Подробна програма на събитието може да намерите тук.