Демистифициране на ценностите и културата

Дата: 29 март 2017 г.

Час: Регистрация: 15:30 часа. Начало: 16:00 часа. Край 18:00 часа.

Място: София, „Хан Аспарух“ № 24, ФИНСИС

Повечето от нас знаят колко важни за една компания са ценностите и организационната култура. Въпреки това тези теми остават в много организации проформа или задача на маркетинговия отдел. Дори и в случаите, в които са били създадени автентично, те остават непроменени за дълги периоди от време и оттам безполезни. В резултат в много хора остава усещане, че са безсмислени и ненужни.

По време на обучението екип на „Евдемония Сълушънс“ ще разкодира темата с помощта на методологията на Barrett Values Centre, по която Наталия Благоева е единственият сертифициран консултант в България.

Участниците ще имат възможност:

  • Да разберат как действителните организационни и лични ценности се отличават от обявените и показват нивото ни на лидерско и организационно развитие, слепите ни зони и следващите сфери, върху които трябва да се фокусираме
  • Да научат какво характеризира една пълноспектърна/пълноценна организация
  • Да чуят лично опит на мениджър, използвал методологията
  • Да се запознаят в основни линии с Whole-System Culture Navigator© - разработен от нас цялостен подход за подобряване на организационната култура, базиран на световно известния модел на Barrett Values Centre.
За кого е предназначено обучението: Консултанти, които искат да разберат повече по темата, и ръководители, които искат да разгърнат пълния потенциал на екипите си. Присъствалите ще получат удостоверение за участие.

Такса за участие: Обучението е безплатно за членове на БАУКО. За нечленове таксата е 40 лв. 

Таксата се заплаща по банков път, както следва:
Юробанк България АД
BG58 BPBI 7940 1043 3518 01
BPBIBGSF
Основание: Регистрация 29 март 2017 г.

Регистрация: Регистрирайте се за участие, като изпратите имейл до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  

За повече информация: Моля, свържете се с нас на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

Участници


Наталия Благоева
„Евдемония Сълушънс“